cimer
2016. szeptember 28., szerda, Vencel napja van.
Kezdőoldal Velence Velence Városkártya
Velence Városkártya

(Törzsvásárlói kártya Velence Város állandó lakóinak)

A helyi vállalkozók, vállalkozások és szolgáltatások élénkítésére és segítésére, valamint a velencei állandó lakók városunkhoz való kötõdésének erõsítése érdekében, a Képviselõ-testület törzsvásárlói kártya kibocsátásáról döntött.

Az úgynevezett „Velence Kártyát" igénybejelentés alapján, minden velencei állandó lakos ingyenesen megkaphatja, és felhasználhatja mindazokban az üzletekben, és szolgáltatásoknál, ahol a vállalkozó a törzsvásárlói kártya bemutatásakor ún. kedvezményt nyújt. A kártya a kibocsátástól számított egy évig érvényes. Terveink szerint, minden hónapban az újságban tesszük közzé azt a címlistát, ahol a törzsvásárlói kártya felhasználható. A jelenlegi lapszámban megtalálhatják azt az igénylõlapot, amelyet a Polgármesteri Hivatalhoz kell visszajuttatni.

A kártya igénylés beérkezését követõen, a Polgármesteri Hivatal névre szóló levélben, a címre eljuttatja a névvel és sorszámmal ellátott kártyát.

Bízom abban, hogy nagyon sokan fogják kérni a törzsvásárlói kártyát, átérezve azt a szándékot, ami mindannyiunk érdeke: bizonyos szolgáltatásoknál ha lehetséges, a helyi fogyasztást erõsítsük.

Oláhné Surányi Ágnes
polgármester

Nyomtatható mellékletek:

Tájékoztató és nyilatkozat

Az elfogadóhelyek listája az aktuális kedvezményekkel.

Nyomtatható csatlakozási ív vállalkozóknak