A
A
Feliratkozás hírlevélre
Ez az oldal a felhasználói élmény és a használhatóság növelése érdekében sütiket használ.
Elfogadom
Bővebben

Jegyzőkönyv 2020.01.16.

Készült Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 16. napján 17.12 órai kezdettel a Velencei Polgármesteri Hivatalban megtartott soron kívüli, nyilvános üléséről.


Készült Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 16. napján 17.12 órai kezdettel a Velencei Polgármesteri Hivatalban megtartott soron kívüli, nyilvános üléséről.

A testületi ülésről készült jegyzőkönyv az ikonra kattintva érhető el:

Mellékletek 1-9. :


Velence Város Önkormányzatának közleménye a tervezett uszoda területén folyó munkálatokkal kapcsolatban

Velence Város Önkormányzatának közleménye a tervezett uszoda területén folyó munkálatokkal kapcsolatban

 

A Velence Plus Sport, Termálvíz- és Geotermikus Energiaszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (amelynek tulajdonosai 40 százalékban  a Kenyeresház Vagyonkezelő Kft., 20 százalékban a Velencei-tavi Úszó és Vízilabda Egyesület, és 40 százalékban Velence Város Önkormányzata) városunk egyik legnagyobb értékű tóparti ingatlanján kívánja a  „Velencei Városi Uszoda”-ként megnevezett beruházását végrehajtani.

A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztálya 2019. december 16-án kelt végzésében a 2019 nyarán megkezdett építkezés folytatását, valamint a szomszédos ingatlan felvonulási területként történő további kialakítását a kivitelezési tevékenység szabályos folytatásáig megtiltotta. Ugyanebben a végzésben felhívta a figyelmet arra is, hogy a kivitelezési tevékenység leállítása nem eredményezheti az állékonyságot, életet és egészséget, a köz- és vagyonbiztonságot veszélyeztető állapot kialakulását.

Ez a döntés  annak következménye volt, hogy az építtető nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy az ingatlant Velence Város Önkormányzata átadta volna az építtető és koncesszióba adó Velence Plus Kft, a kivitelező Épületgenerál Konstrukt Kft. és a VRS Part Hotel Kft. mint leendő üzemeltető számára.

A végzés ellen a Velence Plus Kft. fellebbezést nyújtott be, így az ügy másodfokra került. Ezzel azonban a végzés nem vesztette hatályát. A másodfokú döntésig a 2019. december 16-án kelt végzés az irányadó, és az építési kivitelezési tevékenység folytatása nem engedélyezett. Ennek ellenére egy hónapnyi szünet után ismét ki-bejárnak a munkagépek a területre. Erre az Építtetőnek csak abban az esetben van joga, ha a végzés szerinti állagmegóvási munkálatokat hajtják végre. Ugyanakkor e munkálatok jellegére vonatkozó tájékoztatást nem kapott az önkormányzat.

Ennek az önkormányzati tulajdonú, tehermentes teleknek megközelítő, becsült értéke többszáz millió forint, mérete pedig csaknem másfél hektár. Aggasztó ugyanakkor, hogy semmiféle szerződésben nincsen szabályozva e telek későbbi sorsa, ami számos, tisztázandó kérdést vet fel. Mi lesz, ha már áll az épület, esetleg működik az uszoda? A vonatkozó szerződésekben mind a bérlés, mind a felhasználás ugyanis teljes mértékben szabályozatlan. Mi történik akkor, ha az építtető nem tudja az építkezést befejezni? Sajnos erre is van reális esély. Ezek olyan kérdések, amelyeket egy felelős városvezetésnek fel kell tennie és végig kell gondolnia.

 Az Építtető a többszöri szóbeli egyeztetés során kifejezte azt, hogy nem hajlandó bérelni az uszoda alatti önkormányzati területet: lényegében tehát ingyen kívánja használni. Ez lenne a legkedvezőtlenebb konstrukció a városnak. Ugyanis amennyiben elkészül az uszoda, akkor jogi szempontból ráépítésnek minősül, amely az ingatlan alatti terület értékét a töredékére csökkenti, azzal a további veszéllyel fenyegetve, hogy olyan jogi helyzet alakul ki, amelyben Velence Város Önkormányzata kénytelen lenne töredékáron eladni a ráépítő számára az ingatlant. Nem szeretnénk azt hinni, hogy a fent említett szabályozatlanság célja éppen ennek a jövőbeni állapotnak az elérése lehetett. Az önkormányzatnak azonban nemcsak lehetősége van arra, hogy megvédje a tulajdonát, hanem erre törvény is kötelezi.

Azt, hogy az Építtető nem jóhiszemű partnere a városnak, nemcsak az jelzi, hogy a tulajdonosi hozzájárulásról szóló dokumentum bemutatását többszöri kérés ellenére sem teljesítette, hanem az a körülmény is, hogy 2019. december 30-án kelt levelében 4 milliárd forintos kártérítési perrel fenyegette meg az Önkormányzatot. Emellett az Építtető a város tájékoztatása nélkül jelentett be tervmódosítást is. Nem tudni, hogy mire vonatkozik ez a módosítás. Hasonlóan azonban a korábbi helyzethez, ez a beadványa is hiányos, számos helyen pótlásra szorul, ahogyan arról a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának Hatósági Főosztályához tartozó Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály 2020. január 21-én kelt végzése tájékoztat.

Az ügyben eddig történtek megkérdőjelezik azt a bizalmat a felek között, amely bármiféle hosszútávú együttműködés alapja. Velence Város Önkormányzata továbbra sem kapja meg a döntéshez szükséges alapvető információkat az Építtetőtől, miközben olyan változtatások is történtek a projektben, amelyről a partner Kenyeresház Kft-től, illetve a Velence Plus Kft. ügyvezetésétől sem érkezett bármiféle tájékoztatás – még utólag sem.

Az Önkormányzat döntései nem nélkülözhetik a jogszabályi előírások szerint is kötelező formalitásokat. Azok hiányában az Önkormányzatnak nincs megalapozott joga és főként szándéka sem arra, hogy a velencei közvagyont bármilyen módon kockáztassa vagy gondatlanul kezelje. Ez pedig azt jelenti, hogy az Önkormányzat mindaddig nem is támogathat egy ilyen beruházást, ameddig a jogi hiányosságok sora, valamint az érintett telek sorsa megnyugtató módon nem rendeződnek. A szükséges jogi és gazdasági kérdések tisztázása nélkül az önkormányzatnak a jövőben nem áll módjában támogatni az uszoda-projektet.

Velence Város Önkormányzata elkötelezett az iránt, hogy megvédje a városi közvagyont és a város érdekeit. A 2019. októberében megválasztott önkormányzat tisztán és nyíltan kommunikált ez ügyben is. Nincsen takargatnivalónk. Amennyiben a közeljövőben nem tudunk megnyugtató eredményre jutni a tervezett uszoda építésével érintett ingatlannal kapcsolatban, akkor az Önkormányzat kész a kapcsolódó szerződéseket és információkat a legszélesebb nyilvánosság elé tárni.  

 

Velence, 2020. január 30.

Velence Város Önkormányzata


Velencei karnevál!

VELENCEI KARNEVÁL A VELENCE KORZÓN

2020. február 21-22.

A Velencei karnevál az a nagyszerű farsangi mulatság, ahol zenészek, mutatványosok, zászlódobálók, alakoskodók, maskarások, bábosok, tűzzsonglőrök, táncosok mellett a vendégek maguk is az előadás szereplőivé válnak, mert „a karnevált nem nézik, hanem élik”. A Velencei-tó Kapujánál évek óta fergeteges jókedvben űzik el a telet és köszöntik a tavaszt. A szervezők idén már kétnapos programsorozattal tisztelegnek a több ezeréves kulturális tradíció és a városi hagyomány előtt, megelevenítve az ünnepkörhöz tartozó európai és helyi szokásokat.

A környékbeli lakosok véleményét is kikérve megtartják a korábbi évek bevált és népszerű gyakorlatait, ugyanakkor a visszatérő elemek látványosabb formában gazdagabb tartalommal jelennek meg. Hangsúlyosabb szerepet kap a résztvevők bevonása: az ünneplőket vezető óriás bábok egy részét a gyerekek mozgatják, a felvonulás színesítése érdekében az egyes csatlakozási pontoknál újabb és újabb mutatványosok és csoportok társulnak a menethez, a kiszebáb égetést kísérő  ütősegyüttes játékához a közönségből is csatlakozhatnak, ahogyan a tóparti össztáncba is bárki bekapcsolódhat. A Velencei karneválok sikere, vonzereje ugyanis a valódi közösségi élményben és az önfeledt szórakozásban rejlik.

A péntek (február 21.) a gyermekeké. Számukra jelmezversenyt hirdetnek, a kézműves foglalkozásokon készthetnek népi hangszereket, csúzli-csörgőt, brekegőt, diócsörgőt. Maskarákba öltözve táncoltathatnak medvét, árulhatnak kecskét, gólyaként alakoskodhatnak és küzdhetnek szalmabábokkal.

Szombaton (február 22.) mindenki előtt nyitva állnak a Velence Korzó külső és belső terei, ahol látványos programok, foglalkozások és - természetesen - forró italok, borok, teák várják a részvevőket nagyszerű környezetben, a Velencei-tó partján.  

Persze nem csak a helyiekre számítanak, hiszen „a karnevál egyetemes, az egész világ különleges állapota, a világ újjászületése és megújulása, amelynek mindenki részese.”

 

P R O G R A M O K:

 

Február 21, péntek

Farsangi mulatozás és kézműves foglalkozások

Helyszín: a Velence Korzó épülete

16.00 – 19.00 

 • Zajkeltő ritmuseszközök, varázsló fejfedők, busó álarcok készítése.
 • Fonójátékok: gombolyítás, sodrás,fonás, körmöcskézés, madzagszövés
 • Népi hangszereket készítése: csúzli-csörgő, brekegő, diócsörgő
 • Az alakoskodás és farsangi játszó, küzdelem
 • A fiúk maskarába öltözve érkeznek a „fonóházba”. medvét táncoltatnak, eladásra kínálják a kecskét, gólyaként alakoskodnak
 • Küzdelem a szalmababákkal:
 • Konc király (az eszem iszom megszemélyesítője) és Cibere vajda (a böjti időszak képviselője) mókás vetélkedője, küzdelme szalmabábokkal
 • Farsang Jancsi temetése, siratása.

(A játékokhoz az eszközöket és a jelmezeket a szervezők biztosítják.)

18.00:   a Bóbita zenekar koncertje

 

Február 22., szombat – Velence Korzó és környezete

10.00:  Farsangi kézműves-foglalkozások a Velence Korzó épületében

13.40 : Gyülekező a karneváli felvonulásra a Zöldliget Általános Iskolánál  

             Felejtendő a múlt esztendő rossz emlékeit, a velük kapcsolatos holmikat

             felaggathatod a kiszebábra.

14.15: Jelmezes karneváli felvonulás óriásbábok, sárkányok vezetésével a Velence Korzóra az

             Avar Horda zenei kíséretével. A menethez több ponton újabb felvonulók,

             mutatványosok, zászlóforgatók csatlakoznak.

15.30:  Nyitány - Bandiera zászlóforgató, zászlódobáló csoport    

15.45:  Fenevadak a Tóparton  - a BAB Társulat  Óriásbáb előadása

16.15:  „Itt a farsang, áll a bál…” - a Kolompos együttes koncertje   

17.15:   Pipacsos Néptáncegyüttes - Pákozd műsora

17.50:  A farsang ritmusa - HuNKuN Táncegyüttes produkciója

18.20:  Fényfestés a korzón

18.30:  Kiszebábu égetése – zenészekkel, tűzzsonglőrökkel a tóparton

19.00:  DRUM & BRASS & FIRE Show 

 

14.00 – 19.00 Folyamatos programok

 • Élő szobor a téren
 • Paprika Jancsi csúzlizdája
 • Régi idők körhintája
 • Karneváli arcfestés

Ha a felvonuláson karneváli jelmezben veszel részt, forralt borral és meleg teával várunk.

Öltözzenek be az Önök gyermekei is pénteken, február 21-én a Velencei Karneválon!


Vegyenek magukra mulatságos vagy éppen félelmetes, színes, tarka álruhát, a fejükbe húzzanak furcsa sipkát, arcukra rakjanak maszkot, úgy jöjjenek a családdal, iskolai vagy óvodás csoporttal, a nagyobbak pedig baráti társasággal! 
Apró hercegkisasszonyok, királyfik, manók, koboldok, ördögök, boszorkák, szuperhősök, bohócok és más varázslatos farsangi figurák népesítik be majd a Velence Télűző Karnevál 2020 első napján, azaz február 21-én, pénteken a Velence Korzó színpadát, ahol a főszereplők a jelmezes gyermekek és diákok lesznek.
Mérettessenek meg a zsűri előtt, hogy megnyerhessék a legötletesebb, a legtréfásabb és a legigényesebben kidolgozott jelmezekért járó díjakat! Üres kézzel persze egyik fellépő sem távozik, hiszen egy tábla Milka csokit kap jutalmul.

Továbbá kiosztásra kerülnek, bábszínház és koncert jegyek, egy sárkányhajó túra barátokkal és egy privát tárlatvezetés is a pákozdi vadvédelmi központban.

A jelmezes bemutató délután 16.30-kor kezdődik. Jelentkezni az alábbi jelentkezesi lap kitöltésével, vagy email-en lehet az info@velence.hu-n lehet.

JELENTKEZÉSI LAP 

 


Interjú Gerhard Ákossal

Tévhitek és tények két részletben!

A lenti linkeken hallható az az interjú amit Sasvári Csilla, a Vörösmarty Rádió munkatársa múlt hét csütörtökön készített Velence Város Polgármesterével, Gerhard Ákossal. Szó esik az uszoda építéséről, a korcsolya pályáról és a Korzóról is, valamint hallhatunk érdekes híreket Velence jövőjéről, a Polgármester úr hátteréről és tanulmányairól is.

Egy pár gondolat kiragadva:

Tudta-e, hogy 2009-ben a Korzó üzemeltetőjével Velence Város számára előnytelen szerződés köttetett?

Mit szólna hozzá ha az Ön telkén holnap építkezés kezdődne anélkül, hogy bárkinek erre engedélyt adott volna. Egy olyan épület alapozását kezdenék, amit Ön finanszíroz majd és a várható költsége meghaladja a Ön következő három évi teljes fizetését?

További részletek a linkeken…

 

Az interjú első része   

Az interjú második része

 


Tévhitek és tények két részletben!

A lenti linkeken hallható az az interjú amit Sasvári Csilla, a Vörösmarty Rádió munkatársa múlt hét csütörtökön készített Velence Város Polgármesterével, Gerhard Ákossal. Szó esik az uszoda építéséről, a korcsolya pályáról és a Korzóról is, valamint hallhatunk érdekes híreket Velence jövőjéről, a Polgármester úr hátteréről és tanulmányairól is.

Egy pár gondolat kiragadva:

Tudta-e, hogy 2009-ben a Korzó üzemeltetőjével Velence Város számára előnytelen szerződés köttetett?

Mit szólna hozzá ha az Ön telkén holnap építkezés kezdődne anélkül, hogy bárkinek erre engedélyt adott volna. Egy olyan épület alapozását kezdenék, amit Ön finanszíroz majd és a várható költsége meghaladja a Ön következő három évi teljes fizetését?

További részletek a linkeken…

 

Az interjú első része   

Az interjú második része

 


képviselő-testületi ülés

Velence Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a képviselő-testület soros, nyilvános ülésére, amelyre 2020. január 30-án (csütörtökön) 18.00 órától kerül sor a Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár házasságkötő termében (Velence, Tópart u. 52.)


Velence Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a képviselő-testület soros, nyilvános ülésére, amelyre 2020. január 30-án (csütörtökön) 18.00 órától kerül sor a Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár házasságkötő termében (Velence, Tópart u. 52.)

A MEGHÍVÓ ide kattintva letölthető és olvasható PDF-formátumban


Partfal rekonstrukció munkavégzések

2020. január 20. - február 3.


Velencei-tavi partfal rekonstrukció két heti tervezett munkavégzése

2020. január 20. – február 3.

 

Időjárás függvényében az alábbi helyszíneken tervezünk munkavégzés.

 

 


MOHOSZ csónakkikötő felújítása, hullámtörő felújítása

MOHOSZ csónakkikötő – MOHOSZ

függőleges partfal építése, panelek beépítése – várható bef.: 2020

Park strand – üzemeltető Gárdony Város Önkormányzata rézsűs partfal építése – gyerekmedence bontása, strand nyugati oldalán meglévő partfal bontása

várható befejezés: 2020 május.

Agárdi Béke utcai kikötő – Üzemeltető MOHOSZ

rézsűs partfal építése, burkolat építés

Agárdi hajókikötő - üzemeltető Gárdony Város Önkormányzata

móló építése, burkolat bontása, kőszórás pótlása – várható bef. 2020 márc.


Gárdonyi hajóállomás felújítása

Gárdonyi hajóállomás - Kezelő: KDTVIZIG

függőleges partfal építése, fejgerenda betonozása, járda építése – várható bef.: 2020. február

HIDRO telepi kikötő – Kezelő: KDTVIZIG

függőleges partfal építése vb. szádelemmel várható bef.: 2020. december

Velencei csónakkikötő – Kezelő: Velence Önkormányzat partfal bontása, „B” típusú partfal építése – várható befejezés: 2020. május


Velence déli kanyari kikötő felújítása

Velencei déli kanyari hajóállomástól K-re – Kezelő: Velence Önkormányzat

partfal bontása, „B” típusú partfal építése – várható befejezés: 2020. május

Csontréti kikötő – Kezelő: Velence Önkormányzat, KDTVIZIG

partfal bontása, „B” típusú partfal építése – várható befejezés: 2020. május

Csontréti-patak torkolati szakaszán kisvízi burkolt meder kialakítása – várható befejezés: 2020. május

Északi kanyari kikötő – Velence Önkormányzat

partfal bontása, „B” típusú partfal építése – várható befejezés: 2020. május

Északi kanyari strand – Velence Önkormányzat

függőleges partfal építése vb.  szádelemmel – várható befejezés: 2020. május

partfal bontása, „B” típusú partfal építése – várható befejezés: 2020. május

Szúnyog sziget -  Pákozd Önkormányzat

függőleges partfal építése vb.   szádelemmel – várható befejezés: 2020. május

 

 


Továbbra sem biztonságos a Velencei-tó jege!

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége ma arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2020. január 17-én mértek szerint 8 cm körüli, változó vastagságú. Bővebben...


A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége ma arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2020. január 17-én mértek szerint 8 cm körüli, változó vastagságú.

A jégre lépni továbbra is életveszélyes és a legtöbb helyen tilos!

A korcsolyázni vágyóknak Velencén továbbra is adott a lehetőség a biztonságos sportolásra a Könyvtár mögött kialakított nyitott műjégpályán.


Helyettesítés a gyermekorvosi rendelőben

VELENCE SUKORÓ NADAP KÁPOLNÁSNYÉK PÁZMÁND GYERMEKORVOSI HELYETTESÍTÉS   


VELENCE SUKORÓ NADAP KÁPOLNÁSNYÉK PÁZMÁND GYERMEKORVOSI HELYETTESÍTÉS   

2020.01.17 én pénteken

Rendel:Dr.Szalai Lídia

Mobil: 06 30/4211782

Péntek: 8.00  -  8.30   Pázmánd rendelés                                                            

              9.00 – 10.00   Kápolnásnyék rendelés

             10.30 – 12.00  Velence rendelés


Képviselő-testületi ülés

Velence Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a képviselő-testület soron kívüli, nyilvános ülésére, amelyre 2020. január 16-án (csütörtökön) 17.00 órától kerül sor a Velencei Polgármesteri Hivatal polgármesteri irodájában (Velence, Tópart u. 26.)


Velence Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a képviselő-testület soron kívüli, nyilvános ülésére, amelyre 2020. január 16-án (csütörtökön) 17.00 órától kerül sor a Velencei Polgármesteri Hivatal polgármesteri irodájában (Velence, Tópart u. 26.)

A MEGHÍVÓ ide kattintva letölthető és olvasható PDF-formátumban


Álláshirdetés

A Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár - Velence a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár könyvtáros munkakör betöltésére. Bővebben...


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

A Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár - Velence a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár könyvtáros munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 2481 Velence, Tópart u. 52.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

Könyvtári szolgáltatások ellátása (kölcsönzés, tájékoztatás), állománygondozás, könyvtárhoz kapcsolódó szakmai tárgyú adminisztratív feladatok ellátása, részvétel az intézmény alapfeladatai közé tartozó rendezvények előkészítésében, szervezésében, lebonyolításában.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet,
 • Főiskola, ezen belül szakirányú felsőfokú végzettség - könyvtáros, vagy felsőfokú végzettség és segédkönyvtáros szakképesítés,
 • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • Felhasználói szintű integrált könyvtári rendszerek ismerete (SZIRÉN)
 • Könyvtáros munkakörben – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat
 • Gyermekkönyvtárosi munkatapasztalat

Elvárt kompetenciák:

 • precizitás, pontosság,
 • önálló munkavégzés,
 • magas fokú kommunikációs készség.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 • Részletes, fényképpel ellátott szakmai önéletrajz
 • A végzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolatai,
 • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,
 • Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatoknak az eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul,
 • Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázati eljárásban résztvevők a pályázati anyagot megismerhetik.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. január 31.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Sinkáné Mihály Zita intézményvezető nyújt, a 06/30/964-6355 telefonszámon.

A jelentkezés benyújtásának módja:

 • Postai úton, a Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár címére történő megküldésével (2481 Velence, Tópart u. 52.). Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: könyvtáros.
 • Elektronikus úton Sinkáné Mihály Zita intézményvezető részére a velence.bibl@gmail.com címen keresztül.

A kiválasztási eljárás és elbírálás módja, rendje:

A kinevezéskor 3 hónap próbaidő kerül kikötésre. Erkölcsi bizonyítvány hiányában csatolni kell az igénylést igazoló iratot. A jelentkezésekkel kapcsolatban Velence Város Polgármesterének egyetértésével az intézmény vezetője dönt. A döntéshozó fenntartja magának a visszavonás, valamint a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát.

Az elbírálás határideje: 2020. február 15.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

 • https://kozigallas.gov.hu                    2020. január 14.
 • www.velence.hu                                2020. január 14.
 • Fejér Megyei Hírlap                          2020. január 15., 2020. január 22.

VELENCE, GÁRDONY TELEPÜLÉSEKRŐL A FENYŐFA GYŰJTŐPONTRA BEVIHETŐ

A VHG Kft. tájékoztatója:

"VELENCE, GÁRDONY TELEPÜLÉSEKRŐL A FENYŐFA GYŰJTŐPONTRA BEVIHETŐ

Kérjük, hogy a fákat tartozékok nélkül szállítsák a gyűjtőpontra.

Velencei lakosok esetén az alábbi időpontban a Velencei Önkormányzat (2481 Velence, Tópart u. 26.) parkolójába:

2020. január 20.

Gárdonyi lakosok esetén:

Telephelyünkre behozható 7:00-15:30-ig, hétfőtől-péntekig (2484 Gárdony, Gárdonyi G.u. 34-38.)

Amennyiben gyűjtőpontra nem tudják elszállítani a fenyőfát, abban az esetben az első zöldhulladék szállítás alkalmával matrica nélkül kerül elvitelre."


2311
15

Üdvözlő szöveg

Tisztelt Látogatónk! Üdvözöljük Velence
Városának honlapján!
 

E-ügyintézés és partner oldalak

 

Magyar Államkincstár honlapja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület honlapja

 

 

 

Velence Élő Város applikáció

 

1
...
35
36
37
38
39
...
155
Velence spinner