Ez az oldal a felhasználói élmény és a használhatóság növelése érdekében sütiket használ.
Elfogadom
Bővebben

I.sz. fogorvosi körzet

Velence I.sz. fogorvosi körzet rendelése szabadság miatt 2012. júl.16-25-ig szünetel.

Részletek...


Velence I.sz. fogorvosi körzet rendelése szabadság miatt 2012. júl.16-25-ig szünetel.

Részletek...


Munkalehetőség

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér Megyei Igazgatósága Kápolnásnyéki Üzemmérnöksége közmunkásokat keres az alábbi munkakörökbe...


EFOTT hírek július 05 - 06 - 07.

Július 05. csütörtök

A Tankcsapda felülkerekedett a viharon
EFOTT helyzetjelentés az eső után 

Ma már csak néhány tócsa emlékeztet a tegnap esti irie_maffiaviharra,az aktivitások és programok zavartalanul folytatódnak az EFOTT-on. A szervezők mindent megtettek a fesztiválozók testi épségének megőrzéséért, és átszervezték a programokat, hogy a zivatar elvonultával tovább szórakozhassanak.

 


 Óriási koncertet adott Dr. Alban, az Irie Maffia és a Tankcsapda.

A másodfokú viharjelzés kiadását követően folyamatos szervezői kontroll alatt, szakértők bevonásával működött az EFOTT. A stáb tagjai a katasztrófavédelemmel és a helyi hatóságokkal összefogva megtették a szükséges óvintézkedéseket, és a fesztiválozókat folyamatosan tájékoztattákaz aktuális helyzetről és tennivalókról.Több csatornán kommunikálták, hogy a vihar elől hova vonulhatnak biztonságba. A zord időjárás elvonultáig szüneteltették a szabadtéri programokat, a színpadokat áramtalanították és lefedték. A fedett helyeken zavartalanul folytatódtak az események.

 Hogy minél kevesebb koncert maradjon el, a zenekarok átvonultak a fedett helyszínekre, és a felhőszakadást követően aTankcsapda már a Pepsi Nagyszínpadon adott zúzós koncertet. tankcsapda_koncertLukács Laciék megemlékeztek első EFOTT-os fellépésükről is, amikor még kis színpadon, kis közönség előtt léptek fel - bő húsz esztendővel ezelőtt. A svéd sztár DJ, John Dahlbäck már a tervezett időben pörgette a lemezeket, méghozzá teltház előtt.

 Napközben a tóban való lubickolás és a MEFOB strandröplabda döntője mellett tagadhatatlanul Kiss Ádám fellépése vitte a prímet. Az emberek fürtökben lógtak a RauchaREna sátrának bejáratainál. Este pedig a Thuróczy Szabival kiegészült Kapa-Pepe duóA fajok eredete című háromszereplős darabja aratott nagy sikert.

 Ma a dugulási problémák elhárítása folyik, a vízzel elárasztott területekről még éjjel kiszivattyúzták a vizet, az elázott sátrú fesztiválozókat pedig száraz helyre költöztették. A pénteki napon remek hazai előadók és egy igazi világsztár érkezik Velencére. Ma jön:Péterfy Bori, Kiscsillag,AkkezdetPhiai, GanxstaZolee és a Kartel, 30Y és az ausztrál DubFX. A színházrajongók a Galaxis útikalauz stopposoknak című darabra ülhetnek be.

 EFOTT – Csak szabadon…

Július 06. péntek

DubFX: ennyien még nem vonaglottak a nagyszínpad előtt
Szuperpénteket zárt az EFOTT

 Pénteken napközben már mindenki arról beszélt, vajon mikor érkezhetDubFX.dubfx A világhírű utcazenész meg is hálálta a velencei közönség vendégszeretetét, óriási bulit csapott FlowerFairy-vel, Mr. Woodnote-tal és CAde-del, akiket Magyarországon még soha nem láthattuk együtt színpadon. Még az eső is abbamaradt, a fesztiválozók tombolhattak hajnalig. Az EFOTT harmadik napján volt még Kiscsillag, Péterfy Bori és szövegeltek az AkkezdetPhiai is.

 Megkegyelmeztek az égiek az Efottozóknak, a gyülekező viharfelhők egy gyenge zápor után eltűntek a Velencei-tó fölül, semmi nem szabhatott határt a reggelig tartó őrületnek. Az alapozás már koraeste beindult, olyan nagyszerű zenekarok léptek fel, mint a Magashegyi Underground, a 30Y, és szaggatta a húrokat a GanxstaZolee és a Kartel. De láthattuk a hosszú idő után először fesztiválozó lovasi_andras_kiscsillagPéterfy Borit is, a Kiscsillagot pedig a közönségnem akarta leengedni a színpadról.

Mire elkezdődött DubFX koncertje, zsúfolásig megtelt a Pepsi Színpad előtti tér, az elmúlt napokban nem csápoltak még ennyien a nagyszínpad előtt. Az ausztrál utcazenész ki is tett magáért, alaposan megtáncoltatta az embereket barátnőjével, azaz FlowerFairy-vel, illetve vendégfellépőivel, a szaxofon-zseni Mr. Woodnote-tal és a puskaszájú CAde-del. A zenészeknek nagyon tetszett Velence, DubFX különösen örült a hőségnek, hiszen eddig mindig télen járt Magyarországon: mezítláb sétálgatva várta, hogy felléphessen.peterfy_bori_tombol_a_szinpadon_1

 A 2012-es EFOTT utolsó napján is minden adott, hogy jót szórakozzunk. Velencén lesz többek között a Quimby, a Vad Fruttik, a PunnanyMassif, a Belmondo és az AnimaSound System. Külföldi vendégekben sem lesz hiány: a Brooklyn Bounce és Roni Size teszi fel az i-re a pontot. Az utolsó estén a Szkéné Színház is bezárja kapuit, a Neptun BrigádTévedések vígjátéka című darabbal búcsúzik méltóképpen Velencétől.

 EFOTT – Csak szabadon…

tomeg

július 07. szombat

AQuimbyfelébresztette a tó szellemét

EFOTT zárónapi beszámoló

Az ország legnagyobb történelmi múltjával büszkélkedő nyári rendezvény utolsó napján is annyi programlehetőség adódott, hogy a választás senkinek sem volt könnyű. Az est hangulatát a pörgős Mystery Gang és a nem kevésbé ütős Brooklyn Bounce koncertje alapozta meg, mindenfelé önfeledten táncoló fesztiválozókat lehetett látni. A legnagyobb tömeg a Quimby-t várta; Kiss Tibiék ígya 30Y-nal és DubFX-szel kerülhettek az EFOTT képzeletbeli dobogójára, hiszenaz öt nap alatt talán rájuk tomboltak a legtöbben.

Az idei EFOTT-ra kétségtelenül a Quimby tette fel a koronát, egy tűt sem lehetett volna leejteni a Pepsi nagyszínpad előtt. quimbyKiss Tibiék saját bevallásuk szerint még a tó szellemét is felébresztették majd’ kétórás örömzenélésükkel, amelyet az egyedi és olykor groteszk grafikákat megjelentető vetítés és a profi fénytechnika tett élvezetesebbé. Az énekes kérésére több ezer ember csatlakozott antennáival a zenekarra, hogy együtt énekeljenek velük. A banda frontembere arra is felhívta a figyelmet, hogy egyáltalán nem baj, ha olykor hamis a közönség, hiszen a zenekar sem mindig találja el a hangokat. „De nem is azért szerettek minket, mert tökéletesek vagyunk, ugye?– tette fel a kérdést, amelyrea tömeg hangos üdvrivalgással válaszolt. Kiss Tibi és Varga Livius mellett Kárpáti „Dódi József is énekelt egy dalt.

A koraesti órákban két külön műfajban muzsikáló banda rázta fel a hangulatot. A Kalinkanagyszínpadon a rockabilly hazai helytartója, a Mystery Gang húzta a nagybőgőt, a RauchaREnában pedig a német Brooklyn Bouncegyors ütemeire szeletelt a nép. A Szkéné Színházban a Neptun BrigádTévedések vígjátéka című előadására pedig alig lehetett beférni. Hajnalban az AXE-Rádió1 PartyStationban muzsikáló angol Roni Size változtatta diszkóvá Velencét.

sarkanyhajoSzombaton napközben astrandszakasz újra nagy népszerűségnek örvendett,több ezren hűtötték magukat a vízben, de sokan nézték a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség által megszervezett látványos sárkányhajó versenytis. A Civil Falu és a Sport és Bringa Pont aktivitásaitól pedig számos érdeklődő búcsúzott szombaton.

EFOTT – Csak szabadon…Képviselő-testületi ülés

H I R D E T M É N Y

Tisztelt Velencei Állampolgárok! Tisztelt Választópolgárok!

Velence Város Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli ülését
2012. július 9-én (hétfőn) 14.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatalban (Tópart u. 26.)


Tájékoztató

Az EFOTT rendezvénnyel kapcsolatos zaj miatti panaszok az alábbi telefonszámon jelezhetők:

06 30/240-3754


Az EFOTT rendezvénnyel kapcsolatos zaj miatti panaszok az alábbi telefonszámon jelezhetők:

06 30/240-3754


Elszabadult az EFOTT!

Egy hét csak szabadon a Velencei-tó partjáncsik_zenekar_foto_galos_viktor_

 Több mint háromszáz fellépővel várja ma délutántól a fesztiválozókat Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja. Az EFOTT kitárta kapuit és már a nyitónapon rögtön olyan nagyszerű program várja az érdeklődőket, mint a Csík Zenekar szuperkoncertje, ahol vendégként fellép Presser Gábor, Dresch Mihály és Mező Misi.


Délután birtokba veszik a fesztiválozók a Velencei-tó partját, benépesül az Északi Strand: kezdetét veszi hazánk legnagyobb hallgatói bulija. A pörgés már ma elkezdődik az EFOTT-on a Csík Zenekar különleges, nyitó koncertjével.

 A további napokon a legnagyobb hazai előadók lépnek fel, csak néhány név a teljesség igénye nélkül: Quimby, Tankcsapda, Kiscsillag, Vad Fruttik és a Mystery Gang. Minden eddiginél több külföldi fellépő teszi tiszteletét Velencén. Itt lesz DubFX, Roni Size, a Brooklyn Bounce, John Dahlback és a Freestylers.

 A Velencére való lejutást a MÁV segíti megerősített járataival. Ez azt jelenti, hogy azok a vonatok is megállnak a tóparti városnál, amelyek menetrend szerint áthaladnának az állomáson. A vasútállomás és a rendezvény helyszíne között EFOTT fesztiválbusz közlekedik. Indulás előtt érdemes az efott.hu oldalon végigböngészni a menetrendet.

 EFOTT – Csak szabadon…


Mi mindent lehet csinálni az EFOTT-on?

Olimpikonok, borkóstolás, chilisbabevő-verseny és betyárkodáserkezes
Zene, sport, kultúra és gasztronómia – mi mindent lehet csinálni az EFOTT-on?

Megindult a visszaszámlálás: már csak négyet kell aludni, és itt az EFOTT! Azt már mindenki tudja, hogy hazánk legnagyobb hallgatói rendezvénye változatos koncerteknek és buliknak ad otthont, de mit lehet csinálni ott napközben? Nos, unatkozni biztos nem…


 

Sport! Az Olimpia évében még nagyobb hangsúlyt kap, mint valaha! Szinte magától is értetődő a Velencei-tó partján… Mindjárt a fesztivál nyitónapján – Ne csak mulass, mozdulj is! – felkiáltással 7-9 fős csoportok, profi kísérőkkel kelnek útra Budapestről Velencére, két kerékkel. A „Tekerj az EFOTT-ra program szervezői csomagszállítással és frissítő pontokkal segítik a kalandvágyó bicikliseket. A fesztivál többi napján lehet úszni, strandfocizni, röplabdázni, vízilabdázni, vagy olyan újdonságokat kipróbálni, mint a krav maga, netántán a muay tai. A helyszínen felállított Sport és Bringa Pontnál minden sportprogramról kaphatunk információkat, nevezhetünk a versenyekre, sőt a szükséges sporteszközöket is beszerezhetjük itt.

 

Igazi csemegének számítanak a Rauch aREna sátornál felállított kerékpárok: bárki tekerhet rajtuk, s ezzel nem kisebb dolgot tesznek, mint hogy az EFOTT energiaellátásához járulnak hozzá! Aki pedig kellőképpen le- és megizzadt, térjen be az AXE standjához, modellek fogják megfürdetni!

 

Még mindig sport! A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség olyan események megszervezését is vállalta az EFOTT-on, mint a Strandröplabda Országos Bajnokság, vagy a sárkányhajó verseny. Mindezen felül délutánonként egy-egy igazi sportikont hoznak el Velencére, akikkel színpadi beszélgetések keretében propagálnak az egészséges életmód mellett. Így a fesztiválozók olyan hírességekkel találkozhatnak, mint Kósz Zoltán vízilabdázó, Kovács Zoltán kenus, Csollány Szilveszter tornász, dr. Kovács Antal judos, Martinek János öttusázó, dr. Füzi Ákos labdarúgó és az ötvenegyszeres ironman, Kropkó Péter.

 

No és mit csinálhatunk még napközben?

A BME-HÖOK sátorban tematikus napokba futhatunk, lesz VADnyugat napja chilisbabevő-versennyel, patkódobálással, és például magyar kultúra napja betyárkodással. A színház szerelmeseinek a Szkéné Színház társulata fog üdítő darabokkal szolgálni, aztán lesz még kettlebell, karikás ostor bemutató, vagy hangolódás az esti bulira, azaz borkóstolás sommelier segítségével. De még mielőtt alkoholt innánk, látogassuk meg a Civil Falu egy-egy aktivitását, és térjünk be az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes egészségügyi szűrésére.

 

 

Július 3-8., Velence, Északi Strand

EFOTT – Csak szabadon…


Készpénz nélkül az EFOTT-on

Új valutanemben fizetnek Velencén a fesztiválozók

 Az EFOTT is csatlakozik a készpénznélküli fesztiválok táborához, aEFOTT_logo_kicsizaz idén július 3. és 8. között kizárólag TakarékPont Fesztiválkártyával lehet fizetni a legnagyobb hallgatói rendezvényen, Velencén. Sőt a szervezők új pénznemet vezetnek be, s erre még nem volt példa a hazai fesztiválok történetében: 1 HUF 1 TP-vel, azaz TakarékPonttal lesz azonos értékű.


kreativ

 

Az idei EFOTT nem csak abban lesz más, hogy minden eddiginél több külföldi zenész lép színpadra, vagy hogy a szokásosnál is több sportolási lehetőséget kínál, de történetében először most színházi előadásokkal is készülnek, valamint csatlakozik a fesztiválkártyát alkalmazó rendezvényekhez. Az 1976-óta vándorló, folyamatosan bővülő rendezvény úttörő vállalkozása, hogy az esemény idejére és helyszínére új pénznemet vezet be. Ennek értelmében július 3. és 8. között minden szolgáltatást TakarékPontban számolnak, így a sört is TP-ben mérik Ft helyett.

 

Az EFOTT és a legnagyobb hazai pénzintézeti hálózat, a TakarékPont együttműködésének köszönhetően több kedvezményt is élvezhetnek a leendő fesztiválozók, például kedvezményesen vásárolhatnak EFOTT hétvégi jegyet – ehhez egy napijegy áráért juthatnak hozzá, amely akár 5500 Ft megtakarítást is jelenthet számukra.*

 

A bankkártyaként működő TakarékPont Fesztiválkártyával sokkal gyorsabbá válik az EFOTT-on való fizetés. A kártyát már rögtön a fesztiválra történő belépéskor, a kasszánál is fel lehet tölteni, de további négy feltöltő ponton is átválthatjuk majd pénzünket TakarékPontokra, majd a fesztivál végén vissza – avatott a részletekbe Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

 

Hisszük azt, hogy a fiatalokat a közösségi élmények kovácsolják össze. Ezért tartjuk fontosnak, hogy jelen legyünk ezeken az eseményeken, hiszen ez az a korcsoport, amely leginkább igényli a támogatást, hogy felelősségteljes felnőttek, gondos szülők és sikeres emberek váljanak belőlük – mondta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

 

EFOTT – Csak szabadon…

 

 

* Az új ügyfelek TakarékPont Gyorsítás és Haladás számlacsomag nyitása és a megnyitott számlacsomaghoz első évben díjmentes MasterCard® PayPass™ TaPassz - bármilyen személyes tárgyra felragasztható mini bankkártya - igénylése esetén kedvezményesen vásárolhatnak EFOTT hétvégi jegyet. Azok az új ügyfelek, akik a fent említett két számlacsomag közül választanak, és a rendezvényen használt Fesztiválkártyát is visszaváltják 2012. július 31-ig a TakarékPont fiókokban, fizetési számlájukon a Fesztiválkártya kártyabérleti díján felül további 1000 Ft kerül jóváírásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A TakarékPont Gyorsítás és Haladás számlacsomagok kondícióit, szerződéskötési feltételeit, a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézetek által közzétett mindenkor hatályos Hirdetmények, Üzletszabályzatok, valamint a www.takarekpont.hu oldalon található további ismertetők tartalmazzák.


Zajkibocsátási határérték

Gárdony város jegyzője által kiadott végzés, melynek tárgya:  zajkibocsátási határérték megállapítása az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 2012 elnevezésű rendezvényre vonatkozóan.


 A végzés teljes terjedelmében itt olvasható.


Szakorvosi Rendelőintézet álláshirdetése

A Velencei Rendelőintézet felvételt hirdet pályakezdők részére

szakápolónő pozíció betöltésére.


 

További információ: 22/589-515 vagy Kondor Éva - 06/30 316-1069


Strandfoci-parádé élsportolókkal és zenészekkel

Az EFOTT résztvevői tesztelték a velencei sportpályátNyertes_csapat_serleggel

Deltás sportolók és menő zenészek vették birtokukba a velencei strandfoci pályát, ezzel is népszerűsítvén a közelgő EFOTT testmozgásra ösztönző lehetőségeit. A barátságos mérkőzéseken a fehérvári jégkorongosok, valamint az AlbaComp kosarasaiugyanúgy rúgták a bőrt a homokban, mint a rap fenegyerekei, azaz SubBassMonster és az AnimalCannibals, vagy az Intim Torna Illegál, illetve Herczeg Zoltán divattervező.


 

SAPA_Fehervar_VS_AXE-ordogokAz EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) széles zenei kínálattal,és a több mint 300 fellépő mellett kulturális programokkal és sokfajta sportolási lehetőséggel várja idén is a fesztiválozókat, 2012. július 3-8. között. A legnagyobb hallgatói buli szervezői tegnap egy barátságos strandfoci bajnokság keretein belül tesztelték, milyen Velence Északi Strandjának, az idei EFOTT helyszínének strandfoci pályája. Az esős idő nem csábított éppen szabadtéri sportra, mégsem szegte kedvét a négy meghívott Arany_Tamas_biro_Gorzsas_Krisztian_AlbaComp_Ricsipcsapatnak.

Először az AlbaCompkosárlabdacsapatának tagjai, Juhos Levente és Gorzsás Balázs, kiegészítve az AnibalsCannibals rappereivel, valamint Ulmann Ottó színésszel csaptak össze az Erdélyi Zoltán managelteAXE-ördögökkel. Majd a SAPA Fehérvár AV 19 öt hokisa– akik egyben a válogatott kezdői is – játszotta TakarékPont csapatával, azaz SubBassMonsterrel, az Intim Torna Illegállal és Veres Márk BMX bajnokkal szemben.

SAPA_Fehervar_AV19_hokicsapat

A barátságos mérkőzések szakkommentátora a sporteseményeket hihetetlen leleményes hozzászólásokkal fűszerező Horti Gábor, a SportKlub oszlopos tagja volt, aki nem hagyott szó nélkül egyetlen esést sem – azokból pedig akadt bőven! A bíró szerepét a volt NB I-es mérkőzésvezető,Arany Tamás látta el, aki pályafutása során háromszor is elnyerte az Év játékvezetője címet.

Sub_Bass_Monster_hokisok_kzttAz egyenes kieséses rendszerben vívott mérkőzések végső küzdelme a jégkorong élsportolói, Bálizs Bence, Benk András, Ladányi Balázs, Tokaji Viktor és Vas Márton, valamint az AXE-ördögök között zajlott.„Az EFOTT legjobb strandfoci csapataserleget végül az utóbbi brigádnak sikerült megszereznie. Az AXE-ördögök csapatábanHerczeg Zoltán divattervező, Győri Szabolcs, aliasDJ Smiths, Tyukász Péter futsal játékos, valamint két strandlabdarúgó-válogatott tag, Sós Levente és Weisz Tamás rúgta a bőrt.

Vonatozas

A szórakoztató-átmozgató játékot SubBassMonster egy fűben rögtönzött rappeléssel zárta, ahol és amikor a Csodaszarvasról regélt, a résztvevők pedig intenzív vonatozásba kezdtek. A délelőtt egy sátorban, barátságos keretek között, bográcsban főtt étel fogyasztásával zárult.

EFOTT - Csak szabadon...

 

 

 

 

 

 

 

 EFOTT strandfoci-parádé

EFOTT strandfoci-parádé élsportolókkal és zenészekkel

Az EFOTT szervezői egy sportos eseményre készülnek, még a fesztivál előtt!

 

Gyere ki jövő kedden a Velencére, az Északi-Strandra, a Vízi Várhoz, és nézd meg, hogy neves sportolóink és ismert zenészeink hogyan rúgják a bőrt a homokban! Június 12-én 11:00 és 12:00 óra között egy izgalmas és egyedülálló strandfoci mérkőzéssel készülnek az EFOTT szervezői,


 

ahol többek között a Sapa Fehérvár AV19 hoki-, illetve az AlbaComp Fehérvár kosárcsapatának tagjai, a Carbonfools énekese, Fehér Balázs, a legismertebb haza rapper-fenegyerek, azaz Sub Bass Monster, a Majka Belehalok c. dalában közreműködő Curtis, az Intim Torna Illegál bandából ismert Dorogi Péter és Kiss Sándor, valamint az Animal Cannibals mérkőznek meg egymással.

 

És még… Válogatott labdarúgók, és strandfoci válogatott játékosok teszik izgalmasabbá a bajnokságot!

 

A nem mindennapi meccsek szakkomentátora a sporteseményeket hihetetlen leleményes hozzászólásokkal fűszerező Horti Gábor, a SportKlub oszlopos tagja lesz. A játékvezetői tisztséget pedig a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottságának elnöke, a volt NB I-es mérkőzésvezető Arany Tamás tölti be, aki háromszor is elnyerte az Év játékvezetője címet.

 

A látványos cselek és gólok mellett Veres Márk BMX bajnok is elkápráztat minket lenyűgöző biciklis trükkjeivel.

 

Hangolódjunk együtt a legsportosabb fesztiválra, a 2012-ben július 3. és 8. között Velencén lehorgonyzó EFOTT-ra, ahol a széles zenei paletta, a magyar és külföldi együttesek, valamint színházi előadások mellett rengeteg sportprogram közül válogathatunk. A fesztiválon lehet majd zumbázni, strandröplabdázni, ki lehet próbálni a wakeboard pályát, a szörföt, a sárkányhajózást vagy a kajak-kenuzást.


Hitel, pályázat, üzletfejlesztés

Tisztelettel meghívjuk Önt és a témában illetékes munkatársait programunkra:

„Kérdezze a szakértőket hitelekről, pályázatokról, üzletfejlesztési lehetőségekről!

Időpont: 2012. június 12-én (kedden) 10,00 – 12,00h
Helyszín:
Velence, Civilház (2481 Velence, Fő út 64.)
Házigazda: Oláhné Surányi Ágnes polgármester asszony

Tisztelettel és szeretettel hívjuk Velence és a környező települések – Gárdony, Kápolnásnyék, Nadap, Pákozd, Pázmánd, Sukoró, Vereb, Zichyújfalu – működő vagy akár teljesen induló vállalkozásainak képviselőit, könyvelőket, érdeklődőket.


 

A program keretében hitelekről, pályázati lehetőségekről és a piaci kapcsolatépítés egy sajátos lehetőségéről lesz szó; számos fontos, hasznos információt kínálunk az érdeklődő vállalkozóknak:

Pénzügyi tanácsadás bemutatja azokat a pénzügyi konstrukciókat, melyek a kamaránál egyszerűen, kedvező kamatfeltételekkel igényelhetők. Széchenyi Kártya termékeket, az Agrár Széchenyi Kártyát az Új Széchenyi Hitel Program akár a legkisebb, akár a teljesen kezdő vállalkozások által is eredményesen igényelhető mikrohitel termékeit, továbbá a vissza nem térítendő támogatással kombinált mikrohitel (GOP 2011-2.1.1/M) programot.

A Széchenyi Programiroda székesfehérvári irodája első kézből ad aktuális áttekintést mikro- és kisvállalkozások számára elérhető, ezek között a legkeresettebb pályázatokról. A Programiroda munkatársai végigkísérik a vállalkozás uniós pályázatának teljes folyamatát a projektötlet megfogalmazásától, a pályázat kiválasztásán és beadásán át, a pénzügyi elszámolás lezárásig.

Szó lesz a kamara keretein belül működő – brüsszeli hátterű – Enterprise Europe Network információs irodánk tevékenységéről, az üzleti adatbázisokról és egyéb szolgáltatásairól, melyek a vállalkozások működését segítik többek között térítésmentes partner-, illetve technológiakereséssel, kínálással.

A rendezvény térítésmentes, de a részvétel feltétele az előzetes on-line jelentkezés a www.fmkik.hu honlap jobb hasábjában, a „Rendezvények link alatt.

Információ: Erdősné Sz. Zsuzsa, (22) 510-314, zsuzsa.erdos@fmkik.hu, Szabadosné H. Gyöngyi (22) 510-317, gyongyi.szabados@fmkik.hu

Székesfehérvár, 2012. május 31.

Tisztelettel:

Radetzky Jenő s.k.                 Sipos Éva s.k.
        elnök                                  főtitkár

 


Közlemény

Segítség bajba jutott hiteleseknek és eladósodott családoknak. Bővebben...


Segítség bajba jutott hiteleseknek és eladósodott családoknak. Bővebben...


SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS id, Object_Name, fromdate, Object_Description, Object_Short_Description, Object_List_Image_Small, Object_List_Image, Object_Map_Lat, Object_Map_Long, case when fromdate >= CURDATE() then 0 else 100000 end + ABS(TO_DAYS(fromdate)-TO_DAYS(CURDATE())) AS sorrend FROM Object WHERE TO_DAYS(fromdate)-TO_DAYS(CURDATE()) < 60 and Object_Site_id = 1 AND Object.Object_Status = 1 AND Main_Category_id = 91 AND Object_IsShowdate = 1 AND (todate >= CURDATE()) ORDER BY Object_Created DESC, id DESC LIMIT 825, 15
882
15

Üdvözlő szöveg

Tisztelt Látogatónk! Üdvözöljük Velence
Városának megújult honlapján!
 

Aktuális projekt leírás

E-ügyintézés

 

Partner oldalak

Velence Turizmusáért TDM Egyesület honlapja

 

Velence Turizmusáért TDM Egyesület honlapja

 

Velence Resort & Spa honlapja

Velence Korzó honlapja

Esztrád Víziszínház Velence honlapja

Magyar Államkincstár honlapja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület honlapja

 

1
...
54
55
56
57
58
59
Velence spinner