A
A
Feliratkozás hírlevélre
Ez az oldal a felhasználói élmény és a használhatóság növelése érdekében sütiket használ.
Elfogadom
Bővebben

Új autóbusz-hálózat a Velencei-tó környékén

Új menetrend és vonalhálózat szerint közlekednek 2019. július 1-jétől a Velencei-tó környéki autóbuszjáratok. A fejlesztés által a tó körüli települések (Gárdony, Velence, Sukoró, Pákozd) közötti kapcsolatok jelentősen javulnak, továbbá a 30a jelű (Budapest-Székesfehérvár) vasútvonal elővárosi vonataihoz csatlakozó új autóbuszjáratok rendszeresen, napközben 30-60 percenként indulnak, a tó északi partja és Budapest között naponta csak néhány alkalommal közlekedő autóbuszjáratok helyett...BŐVEBBEN...


Új menetrend és vonalhálózat szerint közlekednek 2019. július 1-jétől a Velencei-tó környéki autóbuszjáratok. A fejlesztés által a tó körüli települések (Gárdony, Velence, Sukoró, Pákozd) közötti kapcsolatok jelentősen javulnak, továbbá a 30a jelű (Budapest-Székesfehérvár) vasútvonal elővárosi vonataihoz csatlakozó új autóbuszjáratok rendszeresen, napközben 30-60 percenként indulnak, a tó északi partja és Budapest között naponta csak néhány alkalommal közlekedő autóbuszjáratok helyett. A könnyebb beazonosítás érdekében a térség autóbuszjáratai a városi közlekedésben és Budapest elővárosában már több éve alkalmazott viszonylatszám-jelzést kapnak. A fejlesztés a tarifarendszert is érinti, így Sukoróról és Pákozdról a Budapest irányú utazásokhoz egyetlen autóbusz-bérlet váltása elegendő lesz, melyet a MÁV-Start Zrt. elfogad a vonatokon. Részletes menetrendekért kérjük, hogy látogassanak el a www.knykk.hu illetve www.mav-start.hu vagy a vasúti és autóbuszjáratokat egységesen kezelő integrált menetrendi kereső – www.menetrendek.hu – weboldalra.

Részletes változások

MENETREND ÉS VONALHÁLÓZATRÓL SZÓLÓ LEÍRÁS IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

 • Ütemes jellegű menetrend szerint, gyakrabban indulnak Budapest irányába a vonatokhoz csatlakozó autóbuszjáratok, melyek Sukoróról és Pákozdról váltakozva Kápolnásnyéken vagy Velencén biztosítják a csatlakozást. Gárdony és Velence vasútvonaltól távolabb eső részeiről utazók számára Gárdony vasútállomáson vagy Velence vasúti megállóhelyen biztosítják a vasúti átszállási lehetőséget.
  • A tó északi partján, Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Kápolnásnyék útvonalon és onnan tovább Vereb/Martonvásár felé közlekedő járatok 748-749-es jelzéssel közlekednek és Kápolnásnyéken biztosítják a vasúti csatlakozásokat.
  • A tavat keletről megkerülő, Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Velence – Gárdony – Agárd, gyógyfürdő útvonalon (és vissza irányban) közlekedő járatok 707-es jelzést kapnak, és Velence vasútállomáson biztosítják Pákozd, illetve Sukoró irányából a közvetlen vasúti csatlakozásokat.
  • 747-es és 757-es jelzéssel gyakrabban indul a tavat teljesen körbejáró, Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Velence – Gárdony – Székesfehérvár körjárat.
   • 707, 747, 748, 749 és 757-es járatok összességében csúcsidőben félóránként, napközben és hétvégén óránként csatlakoznak a vonatokhoz.
  • Székesfehérvár és Sukoró között gyakrabban, csúcsidőben jellemzően 20 percenként, napközben és hétvégén hozzávetőleg 30-60 percenként közlekednek az autóbuszok.
 • A vonatokhoz csatlakozó 707, 747, 748, 749 és 757-es autóbuszok munkanapokon irányonként közel 30, hétvégén hozzávetőleg 20 csatlakozást biztosítanak Budapest illetve Sukoró/Pákozd között, így kiváltják a jelenlegi irányonkénti 4 illetve 6 db közvetlen budapesti autóbuszjáratokat, melyek megszüntetésre kerülnek. A Sukoróról illetve Pákozdról megváltott autóbuszbérleteket a jövőben a MÁV-START Zrt. elfogadja a vonatokon, bármely Velence és Budapest közé eső vasútállomásig. A jövőben a tapasztalatok alapján fejlődhet tovább a térségi díjszabási rendszer.

...

Új, a tó körüli településeket kedvezőbben felfűző, vonatokhoz csatlakozó autóbuszjárat

 • A jelenleg Sukoró - Nadap - Velence között közlekedő autóbuszjáratokat az új Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Velence – Gárdony – Agárd, gyógyfürdő között induló 707-es jelzésű autóbuszok váltják. Az autóbuszok csúcsidőben jellemzően óránként, napközben és hétvégén kétóránként közlekednek.
  • A járatok Velencén és Gárdony vasútállomáson is biztosítják a Budapest irányú közvetlen vasúti csatlakozásokat.

...

Nadap

 • Nadapra a 707, 748 és 749-es jelzésű vonalak egyes járatai térnek be a jövőben, a jelenleginél gyakrabban, továbbá késő este 22 óra után is közlekedik autóbuszjárat Székesfehérvárról Nadapra.

...

Vereb, Pázmánd

Kismértékben változik a Verebet és Pázmándot kiszolgáló, Kápolnásnyéken vasúti csatlakozásokat biztosító autóbuszok menetrendje:

 • A jövőben a Székesfehérvár – Pákozd – Kápolnásnyék – Vereb járatok 748-as jelzéssel közlekednek.
 • 718-as jelzéssel indulnak a továbbiakban a Kápolnásnyék – Pázmánd – Vereb autóbuszjáratok.
 • Munkanapokon reggel egy jelenleg Pázmánd – Kápolnásnyék között közlekedő járat Verebről fog közlekedni 6:07 órakor.
 • Munkanapokon új autóbuszjáratok indulnak 758-as jelzéssel Székesfehérvár – Agárd, gyógyfürdő – Gárdony – Velence – Kápolnásnyék – Pázmánd – Vereb útvonalon, mellyel a két településről közvetlen kapcsolat lesz biztosított a déli parti településekre és az ott található intézményekhez is.
 • Hétvégén a járatok egyenletesebben és gyakrabban indulnak.

...

Martonvásár, Tordas, Gyúró

 • A Martonvásár és Gyúró között közlekedő járatok 703-as jelzést kapnak, míg a Székesfehérvárig a Velencei-tó északi partján közlekedő buszjáratok 749-es jelzéssel közlekednek.
 • A Martonvásárról a tó déli partján közlekedő járatok 759-es jelzéssel indulnak a jövőben.
 • A Gyúróról Martonvásár felé naponta 5:44-kor és munkanapokon 5:50 időpontokban induló járatok helyett 5:45-kor új járat indul, mely munkanapokon Székesfehérvárig közlekedik. Továbbá 18:31-kor Martonvásárról Gyúró felé új járat közlekedik.
 • A Martonvásár és Székesfehérvár, Tordas illetve Gyúró között közlekedő 703-as, 749-es és 759-es jelzésű járatok menetrendje egyéb időszakokban is módosul.

...

Egyéb változások

 • A Szabadegyháza és Gárdony között heti két alkalommal közlekedő járatpárok kihasználatlanság miatt megszűnnek.

...

Egyéb térségi autóbuszjáratok

A további vonalakon kismértékű menetrendváltozás történik, továbbá új vonaljelzéssel közlekednek a jövőben az autóbuszjáratok a kedvezőbb beazonosítás érdekében:

Székesfehérvárról a Velencei-tó északi partja felé induló járatok, illetve tó két partját összekötő buszjárat:
707 - Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Velence – Gárdony – Agárd, gyógyfürdő
748 - Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Kápolnásnyék – Pázmánd – Vereb
749 - Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Kápolnásnyék – (Martonvásár – Gyúró)

Székesfehérvárról a Velencei-tó déli partja felé induló járatok:
750 - Székesfehérvár – Dinnyés – (Agárd, gyógyfürdő) – Gárdony – Velence – Pusztaszabolcs
751 - Székesfehérvár – Dinnyés – Agárd – Zichyújfalu
759 - Székesfehérvár – Dinnyés – (Agárd, gyógyfürdő) – Gárdony – Velence – Martonvásár

Székesfehérvár - Velencei-tó - Székesfehérvár körjáratok:
747 - Székesfehérvár – Pákozd – Sukoró – Velence – Gárdony – (Agárd, gyógyfürdő) – Dinnyés – Székesfehérvár (körjárat)
757 - Székesfehérvár – Dinnyés – (Agárd, gyógyfürdő) –  Gárdony –Velence – Sukoró – Pákozd – Székesfehérvár (körjárat)

Velencei-tó környéki további buszjáratok, melyek Székesfehérvárt nem érintik:
716 - (Velence) – Gárdony – Zichyújfalu
718 - Vereb – Pázmánd – Kápolnásnyék – (Pettend)
719 - Velence – Gárdony – Dinnyés – Velence

Martonvásárról és Baracskáról induló, Székesfehérvárt nem érintő járatok:
702  Martonvásár – Baracska – Vál – Bicske
703 - Martonvásár – Tordas – Gyúró
704 - Martonvásár – Ercsi – Százhalombatta
769 - Martonvásár – Baracska

---

A Fejér megyében közlekedő helyközi autóbuszjáratok menetrendje itt érhető el >>

Az autóbuszjáratok közlekedéséről további információ az alábbi telefonszámokon kérhető:

 • 22/ 514-714    Székesfehérvár, autóbusz-állomás
 • 25/ 412-711    Dunaújváros, autóbusz állomás
 • 22/ 407-442    Mór, autóbusz állomás

Utasaink észrevételeit és javaslatait a szolg@knykk.hu e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.


Tájékoztató soron kívüli szúnyoggyérítésről

Az elmúlt hetek csapadékos, majd napos időjárása okán rendkívüli mértékben elszaporodtak a szúnyogok a Velencei-tó térségében. A már-már elviselhetetlen szúnyoginvázión a központi gyérítés sem segített jelentősen, így a tókörnyéki települések közül Gárdony (Agárd, Dinnyés), Kápolnásnyék, Pákozd, Velence, Vereb, valamint Zichyújfalu polgármesterei példás hatékonysággal és gyorsasággal összefogtak, az érintett önkormányzatok költségén soron kívüli gyérítést kértek az illetékes Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságától, amely a szúnyoggyérítést koordinálja országszerte.

Ennek az összefogásnak köszönhetően a KÖVETKEZŐ KÉT NAPON, azaz 2019. június 15-én, szombaton, valamint június 16-án, vasárnap újabb szúnyogirtásra (gyérítésre) kerül sor városunk és a tó térségében!

BŐVEBBEN


Az elmúlt hetek csapadékos, majd napos időjárása okán rendkívüli mértékben elszaporodtak a szúnyogok a Velencei-tó térségében. A már-már elviselhetetlen szúnyoginvázión a központi gyérítés sem segített jelentősen, így a tókörnyéki települések közül Gárdony (Agárd, Dinnyés), Kápolnásnyék, Pákozd, Velence, Vereb, valamint Zichyújfalu polgármesterei példás hatékonysággal és gyorsasággal összefogtak, az érintett önkormányzatok költségén soron kívüli gyérítést kértek az illetékes Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságától, amely a szúnyoggyérítést koordinálja országszerte.

Ennek az összefogásnak köszönhetően a KÖVETKEZŐ KÉT NAPON, azaz 2019. június 15-én, szombaton, valamint június 16-án, vasárnap újabb szúnyogirtásra (gyérítésre) kerül sor városunk és a tó térségében!

A földi kémiai gyérítésekre holnap (szombaton), és vasárnap napnyugtát követően 22.00 órától kerül sor. A gyérítéshez használt szerek melegvérűekre (emberre és háziállatokra) nem jelentenek veszélyt, a készítmény a szabadban néhány óra alatt lebomlik.

A rovarokra, így a méhekre azonban veszélyesek az irtáshoz használt szerek, ezért KÉRJÜK A MÉHÉSZEKET, hogy a szükséges óvintézkedéseket tegyék meg!

Koszti András

polgármester,

Velence


Eladó Volvo gépjárműfecskendő

Velence Város Önkormányzata Velence Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete műszaki fejlesztése érdekében eladásra kínálja 1989-es, VOLVO gyártmányú, FL614 típusú gépjárműfecskendőjét. Bővebben...


 

Velence Város Önkormányzata Velence Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete műszaki fejlesztése érdekében eladásra kínálja 1989-es, VOLVO gyártmányú, FL614 típusú gépjárműfecskendőjét. A jármű Angloco felépítménnyel, 1600 liter/perces teljesítményű GODIVA UMPX 100-as szivattyúval, beépített fényárbóccal és kétoldalt működő, 20 méteres, magasnyomású gyorsbeavatkozóval rendelkezik. További felszereltség: 3 tagos kihúzós létra, fülkébe beépített keresőlámpa töltő, továbbá a tavalyi évben lett minden tengelyen újragumizva és új akkumulátorokat is kapott. A jármű jelenleg érvényes magyar okmányokkal, műszakival és kéklámpa engedéllyel rendelkezik. Érdeklődni lehet az egyesület műszaki vezetőjénél, Polgár Gergőnél a 06-70-248-7328-as telefonszámon.

 

Műszaki adatok:

 

Motortérfogat: 5480 cm3

Teljesítmény: 132 kW

Üzemanyag: dízel

Váltó típusa: automata

Össztömeg: 14000 kg

Saját tömeg: 9600 kg

Szállítható személyek száma: 9

 


A Drv zrt. vízminőségről szóló tájékoztatója

A Velencei-tó és környékén a hétvégi rendkívüli vízvételezés és ezzel párhuzamosan a Velence-Ercsi távvezetéken történt csőtőrés következtében az elosztóhálózaton leülepedett vas-mangán oxid felkeveredése miatt az ivóvíz ellátásban esztétikai hibát okozó felkeveredés történt. A hálózatöblítéssel a zavarosodás miatt kialakult vízminőség problémákat folyamatosan kezeljük. Kérjük a lakosság megértését.


A Velencei-tó és környékén a hétvégi rendkívüli vízvételezés és ezzel párhuzamosan a Velence-Ercsi távvezetéken történt csőtőrés következtében az elosztóhálózaton leülepedett vas-mangán oxid felkeveredése miatt az ivóvíz ellátásban esztétikai hibát okozó felkeveredés történt. A hálózatöblítéssel a zavarosodás miatt kialakult vízminőség problémákat folyamatosan kezeljük. Kérjük a lakosság megértését.

Vízvételezésre lajtoskocsi igénylés a következő számon: 0680240240

DRV ZRT.


Helyettesítés a Gyermekorvosi rendelőben

  

VELENCE, SUKORÓ, NADAP, KÁPOLNÁSNYÉK, PÁZMÁND GYERMEKORVOSI HELYETTESÍTÉS !

2019.06.11.tól – 2019.06.14.ig


Figyelem !

VELENCE, SUKORÓ, NADAP, KÁPOLNÁSNYÉK, PÁZMÁND GYERMEKORVOSI HELYETTESÍTÉS !

2019.06.11.tól – 2019.06.14.ig

Rendel:Dr.Müller Éva

 

 

KEDD:              8.00  –  9.30      Sukoró 

                      10.00  - 10.30      Nadap 

                      11.00 –  12.00      VELENCE Balatoni u.65  rendelés

                        Kápolnásnyéken   Tanácsadás  elmarad

                       13.00  – 15.00      Kápolnásnyék  Rendelés

 

 

SZERDA:        9.30 – 10.30         Kápolnásnyék rendelés

                          Pázmándon Tanácsadás elmarad

                      11.00 – 12.00        Pázmánd rendelés 

                      12.30  - 14.30       VELENCE rendelés

 

 

CSÖTÖRTÖK:       Velencén a Tanácsadás elmarad                           

                      10.00 – 11.00     VELENCE   Balatoni u.65.rendelés

                      Pázmándon a  rendelés elmarad

                     Sukorón és Nadapon a rendelés elmarad.

                      12.00 – 14.00       Kápolnásnyék rendelés         

 

 

PÉNTEK:            8.00  -  8.30       Pázmánd rendelés

                        9.00  – 10.00     Kápolnásnyék rendelés

                       10.30  - 12.00     Velence Balatoni u.65. rendelés

 

                         

 

 

    

 

 

 

 

                                                      

                                          

                                               

 


Contadorral startol Velencéről a Tour de Hongrie 1. szakasza

A siófoki prológgal ma kezdetét vette a Tour de Hongrie profi kerékpáros körverseny, ám az igazi megmérettetés majd az első, Velencéről startoló szakasszal kezdődik holnap (június 12., szerda, 12.45). Az egyik legnehezebbnek ígérkező etap sztárvendége az országúti kerékpározás valaha volt legnagyobb egyéniségei közé tartozó spanyol Alberto Contador lesz...

BŐVEBBEN


A siófoki prológgal ma kezdetét vette a Tour de Hongrie profi kerékpáros körverseny, ám az igazi megmérettetés majd az első, Velencéről startoló szakasszal kezdődik holnap (június 12., szerda, 12.45). Az egyik legnehezebbnek ígérkező etap sztárvendége az országúti kerékpározás valaha volt legnagyobb egyéniségei közé tartozó spanyol Alberto Contador lesz, aki egyike annak a hat kerekesnek, akik mindhárom "királyversenyen", Grand Touron (Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta a Espana) diadalmaskodtak, a három viadalon összesen hétszer!

A világsztár délelőtt sajtótájékoztatót tart, majd 10.30 órától 11.30-ig közönségtalálkozón vesz részt a Velence Korzón. Akkor és ott bárki találkozhat vele, kérhet autogramot, vagy közös szelfit! Ha már lúd, legyen kövér: a kétszeres Giro d'Italia győztes Ivan Basso is a tóparton lesz, mi több, nyeregbe is száll a szakasz során egy külön versenyen.

 


Képviselő-testületi ülés

Meghívó Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. június 13. napján (csütörtök) 15.00 órakor megtartásra kerülő soron kívüli nyilvános ülésére.


Meghívó Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. június 13. napján (csütörtök) 15.00 órakor megtartásra kerülő soron kívüli nyilvános ülésére.

A MEGHÍVÓ ide kattintva letölthető és olvasható PDF-formátumban


Értesítés szúnyoggyérítésről

Az Önök településén a légi kémiai védekezés 2019. június 04-én a napnyugtát megelőző időszakban. Tartaléknapok: 2019. június 05-06.
A légi kémiai irtások az esti napnyugtát megelőző időszakban történnek. Bővebben...


PMG Szúnyogkontroll Konzorcium


Magyarország Kormánya elrendelte Magyarország területén történő csípőszúnyog gyérítést, melyhez fedezetet is biztosít. Az Önök részéről a gyérítések semmilyen gazdasági tranzakciót nem igényelnek.


A szúnyoggyérítések koordinálásával a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központját bízta meg, aki a szervezésre és lebonyolításra a PMG Szúnyogkontroll Konzorciumot, mint kivitelezőt és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciumot, mint szakértőt választották ki. A gyérítés földi és légi biológiai módszerekkel valamint földi és légi kémiai módszerekkel a szakértők által meghatározott területeken kell elvégezni. A biológiai gyérítés nem igényel különösebb bejelentést. Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással. A földi kémiai irtás során felhasznált készítmények: Deltasect 1,2 ULV. A légi kémiai kezelés során Deltasect 1,2 ULV készítmények kerülnek felhasználásra. A készítmény kijuttatott formájában kizárólag rovarokra van káros hatással, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes és a környezetet sem károsítja.


Az Önök településén a légi kémiai védekezés 2019. június 04-én a napnyugtát megelőző időszakban. Tartaléknapok: 2019. június 05-06.
A légi kémiai irtások az esti napnyugtát megelőző időszakban történnek.Légi kémia: Kondács Péter Tel: 70/319-9478 (A védekezéssel kapcsolatos ügyekben)

Tisztelettel:
Szabó Péter
Igazgató sk


nyári szünidei gyermekétkeztetéssel kapcsolatos felhívás

Velence Város Önkormányzata a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.), és a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról szóló 328/2011. (XII.29.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Korm.rend.) alapján szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő kérelmére. BŐVEBBEN...


Velence Város Önkormányzata a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.), és a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról szóló 328/2011. (XII.29.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Korm.rend.) alapján szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő kérelmére.

A teljes felhívás az ikonra kattintva érhető el: 


Gondnoki képzéssel kapcsolatos felhívás

A Fejér Megyei Kormányhivatal a hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V.13.) ESzCsM rendeletben meghatározottak szerint térítésköteles hivatásos gondonoki képzést tart. Bővebben...


A Fejér Megyei Kormányhivatal a hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V.13.) ESzCsM rendeletben meghatározottak szerint térítésköteles hivatásos gondonoki képzést tart.

A teljes felhívás az ikonra kattintva érhető el: 


Helyettesítés a gyermekorvosi rendelőben

VELENCE, SUKORÓ, NADAP, KÁPOLNÁSNYÉK, PÁZMÁND GYERMEKORVOSI HELYETTESÍTÉS! Bővebben...


Figyelem !

 

VELENCE, SUKORÓ, NADAP, KÁPOLNÁSNYÉK, PÁZMÁND GYERMEKORVOSI HELYETTESÍTÉS !

2019.05.22.től – 2019.05.24.ig

 

Rendel:Dr.Müller Éva

 

 

SZERDA:         8.30 – 9.30         Kápolnásnyék rendelés

                     10.00 – 11.00        Pázmánd Tanácsadás

                     11.00 – 12.00        Pázmánd rendelés 

                     13.00  - 15.00       VELENCE rendelés

 

 

CSÖTÖRTÖK:  8.00 –  9.00       Velence Tanácsadás                           

                      10.00 – 11.00     VELENCE   Balatoni u.65.rendelés

                           Sukorón és Nadapon a rendelés elmarad.

Pázmándon és Kápolnásnyéken csak csütörtökön rendel Dr. Szalai Lídia

                      12.00 – 13.00      Pázmánd rendelés

                      14.00 – 16.00       Kápolnásnyék rendelés         

 

 

PÉNTEK:            8.00  -  8.30      Pázmánd rendelés

                        9.00  – 10.00     Kápolnásnyék rendelés

                       10.30  - 12.00     Velence Balatoni u.65. rendelés


Tanulmányi ösztöndíj pályázat

Velence Város Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-1.5.2-16-2017-00017 azonosítószámú „Humán szolgáltatások komplex fejlesztése a Velencei-tó térségében” című projekt keretében. Bővebben...


Tanulmányi ösztöndíj pályázat közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók részére

 

Velence Város Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-1.5.2-16-2017-00017 azonosítószámú „Humán szolgáltatások komplex fejlesztése a Velencei-tó térségében” című projekt keretében.

 

Velence Város Önkormányzata a 2019. évben 32 fiatalt tud a 2019/20. tanévkezdéshez kötődő egyszeri 50.000,- Ft ösztöndíj támogatásban részesíteni.

 

A tanulmányi ösztöndíj a pályázati űrlap és a kötelező mellékletek beadásával pályázható.

 

A részletes pályázati kiírás a www.velence.hu oldalon található.

 

A pályázat beérkezési határideje: 2019. június 10. 12.00 óra.

 

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást Heinczné Horváth Edina titkársági osztályvezető nyújt a heinczne.edina@velence.hu és a 22/589-412 elérhetőségeken.

 

A PÁLYÁZATRÓL SZÓLÓ RÉSZLETES KIÍRÁS, A PÁLYÁZATI ŰRLAP, ÉS A CSATOLANDÓ MELLÉKLETEK LISTÁJA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

 

 

 

                                                                                               Koszti András

                                                                                               polgármester


SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS id, Object_Name, fromdate, Object_Description, Object_Short_Description, Object_List_Image_Small, Object_List_Image, Object_Map_Lat, Object_Map_Long, case when fromdate >= CURDATE() then 0 else 100000 end + ABS(TO_DAYS(fromdate)-TO_DAYS(CURDATE())) AS sorrend FROM Object WHERE TO_DAYS(fromdate)-TO_DAYS(CURDATE()) < 60 and Object_Site_id = 1 AND Object.Object_Status = 1 AND Main_Category_id = 91 AND Object_IsShowdate = 1 AND (todate >= CURDATE()) ORDER BY Object_Created DESC, id DESC LIMIT 30, 15
1020
15

Üdvözlő szöveg

Tisztelt Látogatónk! Üdvözöljük Velence
Városának megújult honlapján!
 

Aktuális projekt leírás

E-ügyintézés

 

Partner oldalak

Velence Turizmusáért TDM Egyesület honlapja

 

Velence Turizmusáért TDM Egyesület honlapja

 

Velence Resort & Spa honlapja

Velence Korzó honlapja

Esztrád Víziszínház Velence honlapja

Magyar Államkincstár honlapja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület honlapja

 

1
2
3
4
5
...
68
Velence spinner