Ez az oldal a felhasználói élmény és a használhatóság növelése érdekében sütiket használ.
Elfogadom
Bővebben

Érvényben maradnak a parkolási matricák!

Mint köztudott, a velencei állandó lakcímmel rendelkező autótulajdonosok számára ingyenes a fizető parkolók használata is városunkban. Az erre jogosító - eddig kibocsátott - parkolási matricák lejárati időként 2019. január 1. napja van feltüntetve. A lejárati időt meghosszabbítottuk, így a parkolási matricák a 2019. évben is érvényben maradnak! Bővebben....


KÖZLEMÉNY

Mint köztudott, a velencei állandó lakcímmel rendelkező autótulajdonosok számára ingyenes a fizető parkolók használata is városunkban. Az erre jogosító - eddig kibocsátott - parkolási matricákon lejárati időként 2019. január 1. napja van feltüntetve. A lejárati időt meghosszabbítottuk, így a parkolási matricák a 2019. évben is érvényben maradnak!

Ugyancsak a parkoláshoz kötődő információ, hogy a két település egymást segítő, jó kapcsolatára, és a Velencén nap mint nap jelentős számban megforduló sukorói lakosokra tekintettel úgy döntöttünk, hogy a 2019-es esztendőben lehetővé tesszük a szomszédos településen állandó, bejelentett lakcímmel rendelkező lakosok számára a velencei fizetős parkolók kedvezményes igénybevételét, egyszeri 15.000 Ft-os díj megfizetése ellenében.

A kedvezményes parkolókártyákat a Velence Városgazdálkodási Kft irodájában, a Halász utca 37. szám alatt lehet kiváltani hétfői és szerdai napokon 8.00-tól 12.00 óráig.

Koszti András

polgármester


Képviselő-testületi ülés

Meghívó Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 23. napján (szerdán) 16.00 órakor megtartásra kerülő soros ülésére.


Meghívó Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 23. napján (szerdán) 16.00 órakor megtartásra kerülő soros ülésére.

A MEGHÍVÓ ide kattintva olvasható, letölthető pdf formátumban


Stressz-kezelésről és a hosszú élet titkáról a rendelőintézetben és a könyvtárban

Tucatnyi hasznos előadás után újabb felvilágosító, ismeretterjesztő eseményekre kerül sor a következő időszakban a Gárdonyi Járást lefedő Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) és az általa alapított települési Egészségklubok szervezésében. Január 18-án (pénteken) 17.00 órakor a Velencei Szakorvosi Rendelőintézet Nappali Kórházi blokkjában (Velence Balatoni út 65. II. emelet) Stressz-kezelés az egészségügyben címmel Tóth Petra, az Egészségfejlesztési Iroda pszichológusa tart előadást...
 
BŐVEBBEN

Tucatnyi hasznos előadás után újabb felvilágosító, ismeretterjesztő eseményekre kerül sor a következő időszakban a Gárdonyi Járást lefedő Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) és az általa alapított települési Egészségklubok szervezésében. Január 18-án (pénteken) 17.00 órakor a Velencei Szakorvosi Rendelőintézet Nappali Kórházi blokkjában (Velence Balatoni út 65. II. emelet) Stressz-kezelés az egészségügyben címmel Tóth Petra, az Egészségfejlesztési Iroda pszichológusa tart előadást, majd január 21-én (hétfőn) 17 órakor Sukorón a Könyvtárban (Fő u. 58.) a cukorbetegség kezelése és megelőzésének lehetőségei kerülnek fókuszba Dr. Németh Attila belgyógyász főorvos jóvoltából.
 
Az ismeretterjesztő programsorozat január 28-án (hétfőn) ismét visszatér Velencére, ahol a Könyvtár épületében (Wenckheim-kastély, Tópart u. 52.) A hosszú élet titka címmel az EFI vezetője, a Velencei Szakorvosi Rendelőintézet igazgatója, Dr. Ferencz Péter tart előadást, illetve válaszol a felmerülő kérdésekre. A programok ingyenesek!

Péntektől látogatási tilalom Fejér kórházaiban!

A kórházban ápolt betegek védelme érdekében, 2019. január 18-tól kórházi látogatási tilalom elrendelésére hívta fel a megye valamennyi fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményét, minden osztályra kiterjedően a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.

BŐVEBBEN


A kórházban ápolt betegek védelme érdekében, 2019. január 18-tól kórházi látogatási tilalom elrendelésére hívta fel a megye valamennyi fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményét, minden osztályra kiterjedően a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya. 

Az intézkedésre azért volt szükség, mert az influenza-figyelőszolgálat adatai szerint a 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány a megye illetékességi területén jelentősen meghaladta a járványos küszöbértéket, és a megye illetékességi területéről beküldött légúti mintákból influenza vírus is kimutatásra került.

Az influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2019. január 7–13. között (2019 2. hetében), Fejér megye területén 1796 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Ez 53,4 % -kal több a három munkanapból álló előző hetinél. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei megbetegedési arány 431,5 %ooo volt. A 2. héten két járási népegészségügyi illetékességi területről influenzaszerű megbetegedések további emelkedését jelentették. Egy járási népegészségügyi osztály illetékességi területén a járványos küszöbérték három és félszerese, itt az influenza aktivitás a magas tartományban van; egy járási népegészségügyi osztály illetékességi területén a járványos küszöbérték több mint háromszorosa.

A legtöbb influenzaszerű megbetegedést továbbra is a Dunaújvárosi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály illetékességi területén regisztráltak. Itt a 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány 529,0 %ooo (az előző héthez képest 63,6 %-os emelkedés). Ezt követi a Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztály illetékességi területe 486,4 %ooo-el (az előző héthez képest 52,5 %-os növekedés). A Móri Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály illetékességi területén pedig 89,1 %ooo (előző héthez képest 6,7 %-os) a csökkenés. A megye egész területén a 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány az utóbbi 6 hétben - a három munkanapból álló 2019. 1. hét kivételével - folyamatos emelkedést mutatott, és a megbetegedési arány két járási népegészségügyi osztály és a megye illetékességi területén jelentősen meghaladta a járványos küszöbértéket.

A megyére vonatkoztatva a 2. héten elérte a járványos küszöbérték közel háromszorosát. Az influenza aktivitása továbbra is a mérsékelt tartományban van, közelítve a magas tartományhoz.

Az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók aránya a gyermekek és a fiatal felnőttek körében emelkedést, a középkorúaknál csökkenést, az idősek körében azonos értéket mutat az előző hetihez képest. Az orvoshoz forduló betegek 19,1 %-a a 0-14 éves; 46,1 %-a a 15-34 éves; 24,7 %-a a 35-59 éves és 10,1 %-a a 60 éves, illetve az e feletti korosztályból került ki. A betegek több mint egyharmadát a fiatal felnőttek köréből jelentették. Influenzaszerű megbetegedések közösségi halmozódásáról továbbra sem érkezett jelentés.

E jelentés megírásáig, 2018. 40. hetétől megyénkből influenza-gyanús betegek köréből megvizsgált légúti vizsgálati anyagból 1 influenza A(H3N2) vírus és 2 légúti óriássejtes vírus okozta fertőzést igazoltak. Az idei szezonban Magyarországon 25 főnél influenza A [7 influenza A(H1N1)pdm09, 14 influenza A(H3N2), 4 A(NT)] vírust, nyolc esetben légúti óriássejtes vírust, négy betegnél pedig adenovírust azonosítottak.

Az influenza figyelőszolgálat adatai három hetes összehasonlításban 2018/2019. évi influenzaszezonban, Fejér megyében. Megbetegedési arány 100 ezer lakosra:

Járás

51. hét

1. hét

2. hét

Dunaújváros, Sárbogárd

297,2

323,3

529,0

Mór, Bicske

25,5

95,4

89,1

Székesfehérvár

408,4

318,9

486,4

Fejér megye

303,6

281,4

431,5

 

(Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya)


felhívás javaslattételre

Velence Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi kitüntetések, díjak adományozási rendjéről szóló 8/2017. (IV.28.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint Velencéért Emlékérmet adományoz azoknak a személyeknek, személyek csoportjának, társadalmi, vagy gazdasági szervezeteknek, intézményeknek, egyesületeknek, alapítványoknak, lakóhelyi közösségeknek, akik vagy amelyek a város fejlesztésében, társadalmi, szociális, kulturális és gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedően hasznos munkát végeztek, és ennek révén a város értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el. Bővebben...


Felkérés javaslattételre

Velence Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi kitüntetések, díjak adományozási rendjéről szóló 8/2017. (IV.28.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint Velencéért Emlékérmet adományoz azoknak a személyeknek, személyek csoportjának, társadalmi, vagy gazdasági szervezeteknek, intézményeknek, egyesületeknek, alapítványoknak, lakóhelyi közösségeknek, akik vagy amelyek a város fejlesztésében, társadalmi, szociális, kulturális és gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedően hasznos munkát végeztek, és ennek révén a város értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el.

Felkérem a Lakosságot, hogy a Velencéért Emlékérem odaítélésére tegyen javaslatot.

A Velencéért Emlékérem odaítélésére bárki tehet javaslatot, az indoklással ellátott ajánlást 2019. február 10. napjáig kell írásban a polgármester felé benyújtani.

A Velencéért Emlékérem a március 15. napján tartott hivatalos városi ünnepségen kerül átadásra.

 

Koszti András

polgármester


Képviselő-testületi ülés

Meghívó Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 10. napján (csütörtök) 15.00 órakor megtartásra kerülő soron kívűli ülésére.

A MEGHÍVÓ ide kattintva érhető el.


Meghívó Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 10. napján (csütörtök) 15.00 órakor megtartásra kerülő soron kívűli ülésére.

A MEGHÍVÓ ide kattintva érhető el.


Vékony, rossz minőségű a tó jege, nem lehet még rálépni!

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége ma arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2019. január 9-én 7.20 órakor mértek szerint 4-5 cm közötti, változó vastagságú. A jég minősége kásás, levegős, gyenge szerkezetű. Felszínét 1-2 cm hókása borítja.

A jég sportolásra nem alkalmas. Rálépni a 8 cm-es jégvastagság eléréséig életveszélyes és a legtöbb helyen tilos!

BŐVEBBEN

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége ma arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2019. január 9-én 7.20 órakor mértek szerint 4-5 cm közötti, változó vastagságú. A jég minősége kásás, levegős, gyenge szerkezetű. Felszínét 1-2 cm hókása borítja.

A jég sportolásra nem alkalmas. Rálépni a 8 cm-es jégvastagság eléréséig életveszélyes és a legtöbb helyen tilos!

A korcsolyázni vágyóknak Velencén továbbra is adott a lehetőség a biztonságos sportolásra a Korzó főterén kialakított nyitott műjégpályán.

www.facebook.com/Korzó-Jégpálya-988440607927143


VHG Kft felhívása fenyőfa gyűjtőpontokról

Kérjük, hogy a fákat tartozékok nélkül szállítsák a gyűjtőpontra.

Velencei lakosok esetén az alábbi időpontokban a Velencei Önkormányzat (2481 Velence, Tópart u. 26.) parkolójába:

2019. január 8.
2019. január 22.


Kérjük, hogy a fákat tartozékok nélkül szállítsák a gyűjtőpontra.

Velencei lakosok esetén az alábbi időpontokban a Velencei Önkormányzat (2481 Velence, Tópart u. 26.) parkolójába:

2019. január 8.
2019. január 22.


A VHG Kft közleménye a hulladékszállítással kapcsolatban

A tegnapi napi szállítási alkalomkor gyűjtőjáratunk jelezte, hogy Velence alábbi utcáiban a kialakult időjárási körülmények és a parkoló autók következtében, alkalmatlanná vált az útfelület a közlekedésre, így a hulladékok begyűjtését nem tudtuk elvégezni. Az érintett ingatlanoktól a soron következő szállítási alkalommal dupla mennyiségű hulladék kerül elszállításra!

BŐVEBBEN


A tegnapi napi szállítási alkalomkor gyűjtőjáratunk jelezte, hogy Velence alábbi utcáiban a kialakult időjárási körülmények és a parkoló autók következtében, alkalmatlanná vált az útfelület a közlekedésre, így a hulladékok begyűjtését nem tudtuk elvégezni.
Az érintett ingatlanoktól a soron következő szállítási alkalommal dupla mennyiségű hulladék kerül elszállításra!

Érintett utcák:

 • Csemete utca
 • Boróka utca
 • Turista utca
 • Kertalja utca
 • Pince sor
 • Csermely utca
 • Gárdonyi utca és Petőfi utca 7-esfelőli része
 • Ady Endre utca
 • Tóbíró köz
 • Daru utca
 • Viola utca
 • Ibolya utca
 • Tavasz utca
 • Vörösmarty utca
 • Gárdonyi utca
 • Petőfi utca
 • Arany J. utca
 • Meggyfa sor

Tisztelettel,
VHG Nonprofit Kft.


Tájékoztató a síkosságmentesítésről, hóeltakarításról

Tisztelt Velenceiek!
 
A téli, havas-jeges időjárás beköszöntével a Velence Városgazdálkodási Kft. megkezdte és - amíg az időjárás, valamint az útviszonyok szükségessé teszik - minden rendelkezésére álló humánerőforrás és eszközállomány, továbbá megbízott vállalkozók bevonásával folyamatosan végzi az önkormányzati fenntartású utak, járdák, közterületek síkosságmentesítését.
 
BŐVEBBEN

Tisztelt Velenceiek!
 
A téli, havas-jeges időjárás beköszöntével a Velence Városgazdálkodási Kft. megkezdte és - amíg az időjárás, valamint az útviszonyok szükségessé teszik - minden rendelkezésére álló humánerőforrás és eszközállomány, továbbá megbízott vállalkozók bevonásával folyamatosan végzi az önkormányzati fenntartású utak, járdák, közterületek síkosságmentesítését.
 
Az állami tulajdonú utakat (számozott főútvonalak) a Magyar Közút Nonprofit ZRt tartja karban, így a hóeltakarítást és síkosságmentesítést is a közútkezelő végzi. A magántulajdonban vagy különböző vállalkozások, cégek tulajdonában lévő útszakaszokat, járdákat a tulajdonosnak kell biztonságos közlekedésre alkalmas állapotba hoznia, megtisztítania a hótól, jégtől.
 
Sajnos a legnagyobb igyekezetünk és munkatempónk ellenére is akadnak olyan szűk kis utcák, közök, területek, ahol a munkagépek számára szükséges 2,5 méteres szélesség nem biztosított. Ezeken a területeken csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudjuk elvégezni a megfelelő síkosságmentesítést. Problémát okoz még a jelentősebb fagy, ugyanis mínusz 7 fokos hőmérséklet alatt már a sózás sem hatékony. Ezen kívül előfordul olyan intenzív havazás is, hogy a megtisztított utakat - főképp a kisebb forgalmat bonyolító útszakaszokat - rövid időn belül újra több centiméteres hótakaró borítja. Fentiekre tekintettel kijelenthető, hogy nem lehet teljes sikerrel, százszázalékos hatékonysággal elvégezni a síkosságmentesítést.
 
Tisztelettel kérjük az Önök közreműködését is. A saját ingatlanjaik előtti járdaszakaszokat tartsák tisztán, és, ha autóval útnak indulnak, azt csak úgy tegyék meg, ha járművük a megfelelő műszaki állapotban van és a téli útviszonyoknak megfelelő felszereltséggel rendelkezik! Mi a magunk részéről minden megteszünk a megfelelő hóeltakarítás és síkosságmentesítés érdekében. Mindazonáltal, abban az esetben, ha azt tapasztalják, hogy önkormányzati tulajdonú utakon egyáltalán nem történt síkosságmentesítés, azt kérem jelezzék nekünk a Velence Városgazdálkodási Kft elérhetőségein (parkolasugyfelszolgalat@velence.hu, tel: +36 30 217 0834).
 
Tisztelettel:
 
Titonelli Péter
ügyvezető
Velence Városgazdálkodási Kft

Enyhülés jön, olvad a tó jege, életveszélyes rálépni!

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége pénteken arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2018. december 21-én 7.10-kor mértek szerint 5,5 cm. A jég sportolásra nem alkalmas, rálépni tehát életveszélyes és a legtöbb helyen tilos! Tekintettel arra, hogy a következő napokban az előrejelzések szerint jelentősen enyhül az időjárás, még éjszaka sem lesz fagy, a jég olvadni fog, így egyelőre várni kell arra, hogy biztonsággal rá lehessen menni a tó jegére.

BŐVEBBEN


A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége pénteken arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2018. december 21-én 7.10-kor mértek szerint 5,5 cm. A jég sportolásra nem alkalmas, rálépni tehát életveszélyes és a legtöbb helyen tilos! Tekintettel arra, hogy a következő napokban az előrejelzések szerint jelentősen enyhül az időjárás, még éjszaka sem lesz fagy, a jég olvadni fog, így egyelőre várni kell arra, hogy biztonsággal rá lehessen menni a tó jegére.

A korcsolyázni vágyóknak azonban Velencén továbbra is adott a lehetőség a sportolásra: a Korzó főterén, a karácsonyfa körül kialakított nyitott műjégpálya az év végén is nyitva lesz az alábbi időpontokban:

2018.12.22 - 23 (szombat-vasárnap): 9.30 - 20.30
2018. 12.24 (hétfő): 9.30 - 17.00
2018. 12.25-12.30 (kedd-vasárnap): 9.30 - 20.30
2018.12.31 (hétfő): 9.30 - 20.30
2019.01.01 (kedd): 9.30 - 20.30
2018. 01.02 (szerda): 9.30 - 20.30


A velencei polgármesteri hivatal karácsonyi munkarendje

Velence Város Jegyzőjeként tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az ügyfeleket, hogy a Polgármesteri Hivatalban 2018. december 27. napjától 2019. január 4. napjáig téli igazgatási szünet lesz, amely időszak alatt az ügyfélfogadás szünetel.


TÁJÉKOZTATÁS

Velence Város Jegyzőjeként tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az ügyfeleket, hogy a Polgármesteri Hivatalban 2018. december 27. napjától 2019. január 4. napjáig téli igazgatási szünet lesz, amely időszak alatt az ügyfélfogadás szünetel.

Megértésüket köszönöm!

Dr. Szvercsák Szilvia

jegyző

                                                            


A vhg kft. elszállítatlan hulladékkal kapcsolatos tájékoztatója

"2018.12.17. napján történt szállítási alkalomkor gyűjtőjáratunk jelezte, hogy Velence Halastófolyás utca felső része, valamint a kilátó parkoló felőli murvás út is a síkosság következtében, alkalmatlanná vált az útfelület a közlekedésre.

Ezen a területen a következő szállítási napon (2018.12.24. napján) a hulladékgyűjtő edény mellé kihelyezhetnek 1 db zsákot, maximum 110 liternyi, 15 kg-nál nem nehezebb háztartási hulladékot, mely elszállításra fog kerülni."


A VHG kft. elszállítatlan hulladékkal kapcsolatos tájékoztatója:

"Tisztelt Polgármester Úr!

Az alábbiakról kívánjuk tájékoztatni:

2018.12.17. napján történt szállítási alkalomkor gyűjtőjáratunk jelezte, hogy Velence Halastófolyás utca felső része, valamint a kilátó parkoló felőli murvás út is a síkosság következtében, alkalmatlanná vált az útfelület a közlekedésre.

Ezen a területen a következő szállítási napon (2018.12.24. napján) a hulladékgyűjtő edény mellé kihelyezhetnek 1 db zsákot, maximum 110 liternyi, 15 kg-nál nem nehezebb háztartási hulladékot, mely elszállításra fog kerülni.

 

Tisztelettel,

 

Németh Józsefné

VHG Nonprofit Kft."


Befagyott a Velencei-tó, de vékony még a jég

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége ma arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2018. december 19-én 7.10-kor mértek szerint 3,5 cm. A jég sportolásra nem alkalmas. A tó több szakaszán figyelmeztető táblák kerültek kihelyezésre.

BŐVEBBEN


A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége ma arról adott ki tájékoztatást, hogy a Velencei-tavat nagyrészt egybefüggő jég borítja. A jég vastagsága az Agárdi Tófelügyelőség előtti nyílt vízterületen 2018. december 19-én 7.10-kor mértek szerint 3,5 cm. A jég sportolásra nem alkalmas. Jégre lépni jelenleg tilos!

A Velencei-tavon a téli időszakban kihelyezett figyelmeztető táblák elhelyezési pontjai:

„Sportolásra nem alkalmas” táblák:

 • 7-sz. út Velencei-tó tábla
 • MOHOSZ Büfé
 • Agárdi átjáró (Őrház utca)
 • Turing hotel vízi rendőrség
 • Agárdi átjáró Pop strand
 • Tini strand mentőbejáró
 • Sport Beach
 • Gárdonyi átjáró
 • Velencefürdői átjáró
 • Velencefürdői strand
 • Velence Béke úti kikötő
 • Velence Fehér ház körforgalom
 • Pátkai-tározó, Pátka

„Jégre lépni Tilos !” táblák

 • Tini strand, partszakasz
 • Tini strand MÁV üdülő
 • Gárdonyi csónakkikötő
 • Nautis Petrocelli
 • Vízügyi kikötő
 • Velencefürdő, vízügyi telep
 • Vizisí pálya
 • Panoráma partszakasz
 • Pátkai-tározó Pátka

 

Agárd 2018. december 18.

 

                                                                             Temesi Mihály

                                                                             tófelügyelő


SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS id, Object_Name, fromdate, Object_Description, Object_Short_Description, Object_List_Image_Small, Object_List_Image, Object_Map_Lat, Object_Map_Long, case when fromdate >= CURDATE() then 0 else 100000 end + ABS(TO_DAYS(fromdate)-TO_DAYS(CURDATE())) AS sorrend FROM Object WHERE TO_DAYS(fromdate)-TO_DAYS(CURDATE()) < 60 and Object_Site_id = 1 AND Object.Object_Status = 1 AND Main_Category_id = 91 AND Object_IsShowdate = 1 AND (todate >= CURDATE()) ORDER BY Object_Created DESC, id DESC LIMIT 0, 15

Jelenlét - A Szolnoki Művésztelep kiállítása

A Velencei-tavi Kistérségért Alapítvány tisztelettel meghívja Önt
A SZOLNOKI MŰVÉSZTELEP - JELENLÉT című
kiállításának megnyitó ünnepségére.
A kiállítást megnyitja:
SZALAY FERENC
Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere
Köszöntőt mond:
L. SIMON LÁSZLÓ
országgyűlési képviselő
A tárlatot méltatja:
WEHNER TIBOR
művészettörténészA kiállítás
2019. JANUÁR 20-TÓL MÁRCIUS 22-IG
látogatható minden nap 9.00-17.00 óráig.


Magyar Kultúra Napja

Várunk mindenkit sok szeretettel a Wenckheim kastély házasságkötő termébe az "ÜZENET MÁSKÉPP"- című összeállítására.


Várunk mindenkit sok szeretettel a Wenckheim kastély házasságkötő termébe az "ÜZENET MÁSKÉPP"- című összeállítására.


925
17

Üdvözlő szöveg

Tisztelt Látogatónk! Üdvözöljük Velence
Városának megújult honlapján!
 

Aktuális projekt leírás

E-ügyintézés

 

Partner oldalak

Velence Turizmusáért TDM Egyesület honlapja

 

Velence Turizmusáért TDM Egyesület honlapja

 

Velence Resort & Spa honlapja

Velence Korzó honlapja

Esztrád Víziszínház Velence honlapja

Magyar Államkincstár honlapja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület honlapja

 

1
2
3
...
62
Velence spinner